Galerie Foto

 

Daca aveti nevoie de inchiriere Mos Craciun pentru o petrecere care sa faca deliciul micutilor in sezonul sarbatorilor, Ursitoare Din Folclor va pune la dispozitie un Mos Craciun de inchiriat care va pune zambetul pe buze tuturor copiilor.
Avem o deosebita grija in alegerea celor mai buni animatori pentru petrecerile de copii si de aceasta, indiferent de tipul de petrecere, va garantam o atmosfera de basm plina de buna dispozitie la cele mai bune preturi.

De ce inchiriere Mos Craciun pentru petrecerea dumneavoastra prin Ursitoare din Folcor?

Cu peste 10.000 de evenimente la activ, Ursitoare din Folclor a creat un standard de inalt profesionalism la preturile cele mai bune in cei peste 10 ani de activitate. Ne mandrim cu faptul ca toti animatorii nostri au fost alesi dupa criterii stricte ce tin atat de aspectul fizic cat si de profesionalism dar si de atitudinea pe care acestia o au fata de copii, animatorii beneficiind de training de specialitate pentru a oferi momente unice. Dragostea noastra pentru copii este lucrul care ne motiveaza sa va oferim cele mai bune servicii.
Pentru un Mos Craciun de inchiriat Bucuresti este orasul cel mai bun pentru ca aici Ursitoare din Folclor isi desfasoara activatatea. Daca doriti un animator Mos Craciun in Bucuresti sau judetul Ilfov, va punem la dispozitie un Mos care va oferi cel mai savuros moment micutilor dar si adultilor. Clic aici pentru inchiriere Mos Craciun chiar acum!

Pret Mos Craciun

Pretul pentru inchiriere Mos Craciun incepe de la 170 RON pentru aproximativ o jumatate de ora – maxim o ora (in functie si de numarul de copii) – tariful calculandu-se in functie de ziua in care are loc petrecerea. Pentru disponibilitate va rugam sa ne contactati atat pentru inchirieri Mos Craciun Bucuresti cat si zonele adiacente dar si pentru alte personaje de poveste.
Va rugam pentru inchiriere Mos Craciun sa ne contactati din timp deoarece perioada sarbatorilor de iarna aduce cu sine foarte multe evenimente pentru cei mici.

Beneficii in a alege Ursitoare din Folclor:

– Animator Mos Craciun profesionist care garanteaza distractia micutilor
– peste 10 ani experienta
– Peste 10.000 de evenimente
– Firma legala – oferim chitanta si factura pentru toate serviciile
– Proptitudine si profesionalism
– Satisfactia clientilor este prioritatea noastra
Contactati-ne acum pentru o programare!

Dovada atat a profesionalismului cat si a satisfactiei clientilor nostri este dovedita de filmarile si pozele de la evenimente pe care va invitam sa le vizitonati atat pe acest site (clic aici pentru galeria foto cu petrecerile de copii) cat si pe pagina noastra de Facebook (clic aici).
Clientii nostri ne-au spus ca avem cel mai bun serviciu de inchiriere Mos Craciun pentru ca animatorul nostru este pur si simplu adorat de cei mici. Acest lucru ne ofera increderea de a continua sa oferim in fiecare an in perioada sarbatorilor aceasta bucurie tuturor copiilor mai mici si mai mari, cat si parintilor acestora.

De ce un pret Mos Craciun sub media preturilor din Bucuresti?

Ursitoare din Folclor a luat nastere in urma cu peste 10 ani si de la inceputuri si-a propus sa ofere servicii de o calitate si un profesionalism impecabil.
Datorita acestui lucru clientii nostri ne-au recomandat cunoscutilor, acestia recomandandu-ne mai departe la randul lor. Acest lucru ne-a permis sa avem intotdeauna un numar mare de evenimente astfel incat nu a fost nevoie sa majoram preturile pentru a face fata unui numar mic de clienti.
Acesta este secretul nostru, si de aceasta avem un oferim servicii de inchiriere Mos Craciun care fac deliciul tututor,si toate acestea la un pret de exceptie. Contactati-ne acum pentru a stabili o programare!