Ursitoare botez preturi:

 • Moment profesionist ursitoare –  280 lei
 • Moment profesionist ursitoare + Program Artistic de Dans –  430 lei
 • Moment profesionist ursitoare + Balonase modelate pentru copii – 330 lei

 

 

In programul cu ursitoare botez preturi avantajoase si o calitate superioara a momentului sustinut, veti primi – Caldura, emotie si divertisment

Cu peste 10000 de evenimente la active si peste 10 ani experienta, ne mandrim cu faptul ca profesionalismul si dragostea noastra pentru copii ne-a permis sa aducem bucurie atat de multor oameni mici si mari oferindu-le spectacole feerice pline de frumusete si candoare care trasnpun pe oricine intr-o lume de poveste.

Cele trei tipuri de momente au fost concepute special pentru a va ajuta sa aveti o petrecere speciala, fara a va pune in ipostaza de a trebui sa decalati programul deja existent. Astfel, in functie de nevoile dumneavoastra si de buget, va oferim ursitoare botez preturi avantajoase si flexibilitate, garantand intotdeauna un spectacol minunat, plin de emotie si divertisment, indiferent de pachetul ales.

 

Ce ofera fiecare moment si pe care trebuie sa il alegeti?

 

Moment profesionist ursitoare

Un moment de basm, conceput special pentru bebelusul proapat botezat, in care participa si parintii si nasii.

Cele trei ursitoare bune vor intra pe fondul unei coloane alese special pentru a crea un moment feeric, urmand ca acestea sa ursearca bebelusului intr-o imbinare perfecta de coregrafie si text. Ursitoare din Folclor a conceput textul cu atentie si dragoste pentru copii,  acesta fiind impresionant pentru invitati cat si pentru nasi si parinti, evocand o atmosfera feerica de basm.

Momentul dureaza aproximativ 10-15 minute cu tot cu poze.

Program artistic de dans

Un moment plin de energie care urmeaza dupa ursit. Conceput special pentru a antrena toti invitatii la petrecere, acesta se remarca prin calitate si divertisment.

La alegere, in functie de nevoile dumneavoastra pot fi una, doua sau trei dansatoare.

Dansatoarele costumate in tiganci vor crea un moment unic de divertisment, facand un spectacol savuros pentru invitatii dumneavoastra, si vor antrena toata sala la dans.

Durata programului de dans este de aproximativ 10-15 minute in functie de cum ies oamenii pe ringul de dans.

Balonase modelate pentru copii

Ursitoarele le vor oferi tuturor copiilor invitati la petrecere balonase modelate sub forma anumitor figurine cum ar fi sabiute, catelusi, flori, inimioare, si altele iubite de cei mici. Balonasele vor fi facute de fata cu cei mici pentru a-i incanta si a le acapara interesul.

Acest moment este oferit celor ce vor alege pe langa momentul cu ursitoare si momentul de dans artistic,  se poate solicita si plati separat .

Durata momentului depinde de numarul de copii.

 

Momentul in care ursitoarele isi for face intrarea este recomandat sa inceapa la minim 2-3 ore de la inceputul petrecerii si se va stabili de comun acord impreuna cu dumneavoastra astfel incat sa se incardreze perfect in programul petrecerii dumneavoastra.

 

Contactati-ne acum pentru usritoare de botez preturi avantajoase si profesionalism. Oferim servicii de calitate dar avem ursitoare botez ieftine pentru Bucuresti – Ilfov si imprejurimi!

Ne puteti gasi oricand la numarul de telefon 0733 77 33 11 care este disponibil si pe pagina de contact. Daca doriti puteti sa ne lasati si un mesaj folosind formularul pe care il gasiti in josul paginii de contact.

Va recomandam sa ne sunati cu cel putin 3-4 saptamani inainte de petrecere pentru a putea fi siguri ca va vom putea onora comanda.

De ce sa alegeti Ursitoare din Folclor pentru ursitoare botez preturi avantajoase si momente unice?

 • Peste 10 ani experienta
 • 10000+ evenimente
 • 10000+ clienti multumiti
 • Zeci de mii de copii fericiti
 • Profesionalism si servicii impecabile
 • Ursitoate de botez frumoase, calde si care iubesc copii
 • Coloana sonora deosebita
 • Firma 100% legala (oferim factura si chitanta)
 • Gama larga de servicii
 • Costumatii unice si de calitate exceptionala
 • Punctualitate si promptitudine
 • Marca inregistrata OSIM

 

Contactati-ne acum pentru a face o programare si a asigura momente unice petrecerii dumneavoastra.