ursitoare de lux bucuresti


Ursitoare din Folclor ofera servicii profesionale de ursit pentru botezul celor mici. Cei peste 10 ani de exprienta pe piata din Romania si cele peste 10,000 de evenimente ne-am impus prin calitatea serviciilor si prin experientele magice oferite tuturor clienitilor nostri. Daca doriti ursitoare de lux Bucuresti este orasul in care doriti sa aveti petrecerea deoarece aici activam.

Galerie foto Ursitoare de Lux Bucuresti

De ce ursitoare de lux pentru petrecerea de botez?

Desi initial Ursitoare din Folclor nu si-a impus niciodata sa intre pe piata serviciilor de lux, pe parcursul anilor am realizat faptul ca prin serviciile oferite, calitatea animatorilor nostri, calitatea textelor folosite, a costumatiei, a momentelor muzicale si profesionalismul sunt similare cu serviciile de lux.

Ce va ofera Ursitoare din folclor?

 

Dupa cum am mentionat, avem o experienta vasta in domeniul petrecerilor de botez si oferim servicii de un inalt profesionalism. Alaturi de acestea trebuie sa mentionam:

  • Ursitoare alese dupa  criterii stricte, atat de aspect fizic cat si personalitate
  • Costumatii din materiale de calitate (a se vedea in poze)
  • Momente unice de dans artistic
  • Texte de ursit create special pentru a va transpune pe dumneavoastra si invitati intr-o lume de basm
  • Coloana sonora  care sa completeze textul perfect pentru a sustine momentul artistic
  • Firma legala care ofera factura si chitanta

 

Servicii ursitoare de lux Bucuresti – Preturi

 

Desi oferim servicii de lux, preturile noastre sunt extrem de accesibile. Care este motivul? Datorita profesionalismului si calitatii serviciilor,  in cei peste 10 ani de activitate am avut mereu clienti pentru ca oricine a participat la un eveniment la care am fost prezenti ne-a recomandat cunoscutilor. Acest lucru ne-a permis sa mentimem preturile rezonabile indiferent de perioada anului.

Preturile sunt dupa cum urmeaza:

 

  • Moment profesional de ursit  – 280 RON
  • Moment Profesional de ursit + Program dans artistic – 430 RON
  • Moment profesional ursitoare + balonase modelabile – 330 RON
  • Ursitoarea cea rea – 70 RON  – la cerere , se poate atasa oricarui program

 

Despre fiecare moment oferit de catre Ursitoare din Folclor:

 

Momentul profesionist de ursit

 

Am conceput special un moment unic, de basm, in care bebelulsul si parintii acestuia, alaturi de nasi vor respira o atmosfera feerica, imbibata de caldura si bunatate de catre cele ursitoarele de lux.
Trei zane de poveste, cele trei ursitoare bune vor oferi un moment al ursitului unic, in care se imbina perfect coregrafia, textul si muzica. Am avut o deosebita grija pentru a concepe un text special, care este impresionant pentru toti invitatii, si care sustinut de coloana sonora completeaza  amosfera de poveste.
Durata acestui moment, cu tot cu poze, este de aproximativ 15 minute.

Programul de dans artistic

 

Dupa momentul de ursit, daca ati ales, urmeaza programul de dans, care o sa umple sala de energie si divertisment, antrenand toti invitatii si oferind o atmosfera de buna dispozitie tuturor celor prezenti.
In functie de nevoile dumneavoastra, va oferim la alegere una, doua sau trei dansatoare.  In costum de tiganci acestea va vor incanta, toata lumea fiind invitata pe ringul de dans pe parcursul acestui moment.
Durata programului de dans artistic este de asemenea de aproximativ 15 minute.

Balonase modelate pentru copii

 

Toti copiii de la petrecere vor primi de la ursitoarele noastre balonase modelate in forma de catelusi, inimioare, sabiute, flori, si alte figurine indragite de catre copii. Pentru a incanta si a oferi un moment unic celor mici, balonasele vor fi modelate sub ochii copiilor.
Acesta se poate atasa momentului de ursit si pe cel de dans artistic. In acelasi timp, se poate face separat, la cerere.
Durata acestui moment depinde de cati copii aveti la petrecere.

Recomandari rezervari ursitoare de lux Bucuresti

 

Momentul de ursit este recomandatsa inceapa la minim 2 sau 3 ore de la inceperea petrecerii.
Va rugam sa ne contacati cu minim 2-4 saptamani inainte de petrecere pentru rezervari.